APK in Zaandam 

Bij  Vakgarage Kok & Stam is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Kok & Stam uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage Kok & Stam geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten. 

Er zijn weinig garages in Zaandam die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Zaandam en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

Bent u op zoek naar een transparante garage voor uw APK in Zaandam? Kom dan langs Pieter Ghijsenlaan 1B in Zaandam (Noord-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgaragekokenstam.nl of bel naar 075-6313031.

Contactgegevens

Vakgarage Kok & Stam
Pieter Ghijsenlaan 1B
1506 PW  Zaandam

tel.: 075-6313031
mail: info@vakgaragekokenstam.nl